Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Heeft u bij Allvit gevonden wat u zocht?

Verzendkosten per verzendmogelijkheid

Verzending na vooruitbetaling
Wij houden van duidelijkheid, snelheid en gemak. Daarom werkt Allvit niet met verschillende soorten order- of administratiekosten. Wij berekenen alleen verzendkosten die afhankelijk zijn van de gekozen verzendmogelijkheid.
Voor iedere bestelling vanaf € 35,00 na vooruitbetaling, ongeacht omvang, gewicht of volume, zijn de verzendkosten gratis, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Enige uitzondering hierop zijn onze buitenlandse klanten. Voor hen gelden tarieven op aanvraag. Voor Belgische klanten is de bijdrage in de verzendkosten vastgesteld op € 10,00 en bij bestellingen vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis.

Betalen bij aflevering (onder rembours)
Binnen Nederland en België verzenden wij uw bestelling ook onder rembours. U betaalt rechtstreeks aan de chauffeur op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorg dus dat u het hele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorgdienst langs komt.
Voor levering onder rembours geldt een toeslag van € 10,00 bovenop de genoemde verzendkosten. De toeslag voor ‘Betaling bij aflevering’ is € 10,00 per zending, ongeacht omvang, gewicht of volume van uw bestelling. Dit is een hoger tarief omdat we helaas vaak geconfronteerd worden met klanten die bij aflevering niet thuis zijn, geen contant geld hebben, of de bestelling weigeren. De gemaakte transportkosten worden dan wel aan ons doorberekend.

Verzending naar het buitenland 

Voor verzending naar het buitenland wordt gemiddeld € 18,00 aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit tarief is echter afhankelijk van bestemming, omvang en gewicht.

Retourneren

Producten dienen ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd binnen 14 dagen na ontvangst in ons bezit te zijn.

Retourneer het product in de originele verpakking, vergezeld van een volledig ingevuld retourformulier. Download hier het retourformulier. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug, inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Retouradres
U kunt uw retourzending sturen naar:
Allvit Gezondheid & Vitaliteit
T.a.v. Retouren webshop
Nieuwe Kanaal 31
6709 PB Wageningen