Soepele spieren en gewrichten met Gewrichten olie van Van der Pluym

Gewrichten olie van Van der Pluym: unieke formule met directe werking op spieren en gewrichten

Wat maakt Gewrichten olie tot een uniek product?Soepele spieren en gewrichten met olie van Van der Pluym

De heilzame olie van Van der Pluym is geregeld in het nieuws vanwege de uitstekende eigenschappen voor spieren en gewrichten. Een uniek product, samengesteld uit een 14-tal ingrediënten van plantenoliën en kruidenextracten, dat door honderdduizenden Nederlanders wordt gebruikt. De formule werkt al binnen enkele minuten en heeft effect heeft op gevoelige spieren en bevordert de soepelheid van gewrichten.

klik hier voor de van der pluym gewrichten olie aanbieding op de hoogte blijven? meld u aan voor de nieuwsbrief

Snel en doeltreffend resultaat

De olie van Van der Pluym is daarmee een uniek 2-in-1 product. Aanbrengen geeft binnen enkele minuten resultaat bij gevoelige spieren. Daarnaast verzorgt deze olie dus ook de gewrichten.  Plantenoliën en kruidenextracten bevorderen de doorbloeding en inwendige reiniging van afvalstoffen en houden de omliggende spieren soepel.

Pure samenstelling

Samenstelling: Amandel (Prunus Amygdalus), Arnica (Arnica Montana), Calendula (Calendula Officinalis), Duivelsklauw (Harpagofytum), Hamamelis (Hamamelis Virginica), Lavendel (Lavendula Angustifolia), Oregano (Origanum Vulgare), Pepermunt (Mentha Piperita), Wintergeen (Gaultheria Procumbens) en Wijnruit (Ruta Graveolens).

No nasties dus: de producten van Van der Pluym zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen ‘nasties’ zoals parabenen, SLS, SLA en zijn niet getest op dieren.

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik. Voor versneld resultaat om de twee uur de gewenste plaats licht inmasseren. Dit naar behoefte herhalen. Dek na behandeling de aangedane plaats af met een doek.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Klik hier voor het gehele assortiment natuurlijke oliën van Van der Pluym

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *