Multi olie van Van der Pluym: unieke formule met directe werking op spieren en gewrichten

Multi olie van Van der Pluym: unieke formule met directe werking op spieren en gewrichten

Wat maakt Multi olie tot een uniek product?

De heiMulti olie Van der Pluymlzame Multi olie van Van der Pluym is geregeld in het nieuws vanwege de uitstekende eigenschappen voor spieren en gewrichten. Een uniek product, samengesteld uit een 10-tal ingrediënten van plantenoliën en kruidenextracten, dat door honderdduizenden Nederlanders wordt gebruikt. De formule werkt al binnen enkele minuten en heeft effect heeft op gevoelige spieren en bevordert de soepelheid van gewrichten.

klik hier voor de van der pluym multi olie aanbieding op de hoogte blijven? meld u aan voor de nieuwsbrief

Snel en doeltreffend resultaat

De Multi Olie van Van der Pluym is daarmee een uniek 2-in-1 product. Aanbrengen geeft binnen enkele minuten resultaat bij gevoelige spieren. Daarnaast verzorgt deze Multi Olie dus ook de gewrichten.  Plantenoliën en kruidenextracten bevorderen de doorbloeding en inwendige reiniging van afvalstoffen en houden de omliggende spieren soepel.

Pure samenstelling

Multi olie is samengesteld van Amandel (Prunus Amygdalus), Arnica (Arnica Montana), Calendula (Calendula Officinalis), Duivelsklauw (Harpagofytum), Hamamelis (Hamamelis Virginica), Lavendel (Lavendula Angustifolia), Oregano (Origanum Vulgare), Pepermunt (Mentha Piperita), Wintergeen (Gaultheria Procumbens) en Wijnruit (Ruta Graveolens).

No nasties dus: de producten van Van der Pluym zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen ‘nasties’ zoals parabenen, SLS, SLA en zijn niet getest op dieren.

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik. Voor versneld resultaat om de twee uur de gewenste plaats licht inmasseren. Dit naar behoefte herhalen. Dek na behandeling de aangedane plaats af met een doek.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *